Vidéki élet, nyugalom, kecskék és fenséges ízek. Kecskenedűből készülnek a Héthatár kecskefarmon a sajtok, joghurtok, ordakrémek, parenyicák. Viki a kecskesajt tömböt hétféle fűszerezéssel készíti, valamint pácolt kecskesajtot is kínál . A kecsketejből készült joghurtot idényjellegű gyümölcsökkel kínálja, valamint a szintén házilag készített levendula zselével. A melléktermékként jelentkező tejsavót is kreatívan felhasználja. Cukor hozzáadásával és kitartó munkával ízletes finomságot készít belőle, gyógynövényes fűszerezéssel .

Gálné Kiss Viktória Cím: 8776, Magyarszerdahely, Fő út 102 Telefon: + 36 70 318 8630 e-mail: galne.viki@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/hethatarkecskefarm/ 46°55’68.46″N 16°94’59.93″E

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük