Turisztikai pajta

A falu központjában található, természetközeli anyagokból épült pajta az aktív turisztika egyik célállomása , jól kiegészíti a pihenő és a kilátó létesítményeket. Az épület közösségi épület színpaddal, padokkal, tároló-kiszolgáló helyiségekkel, teakonyhával és vizes blokkal. Összes alapterület 260 m2. Kiválóan alkalmas kora tavasztól- késő őszig, fedett területet igénylő rendezvények lebonyolítására is.
A pajta mellett a kisebbeket játszótér várja csúszdával és hintával, míg a sportolásra vágyó nagyobbak és a felnőttek a szabadtéri sporteszközökből álló Sporkban próbálhatják ki erejüket és ügyességüket.
8776 Magyarszerdahely, Petőfi u 4.
AZ IKSZT -Integrált Közösségi Szolgáltató Tér – mögötti zöld területen, a TEL-KA-LAND Meseparkban
GPS koordináta: GPS 46.554722, 16.934444

Szent Kristóf pihenő

A pihenőt a Szent Orbán kilátó, a 74-es útról Magyarszerdahely elágazóval szemben lévő Régi Csárda mögött induló föld úton, a túristajelzések mentén haladva a szőlődombok ölelésében találod. Ha meglátod a hegyi kápolnát, már el is érted a Szent Kristóf pihenőt. Ide gyalgosan, lovasan, autóval is feljuthatsz, sőt a gyakorlottabbak túrakerékpárral is megpróbálhatják száraz időben.
Kikötheted a lovadat vagy a kerékpárodat, megpihenhetsz a fedett pergola alatt vagy elfogyaszthatod a frissítődet padokon, sütögethetsz szalonnát a szabadtéri tűzgyújtóhelyen, a gyerekek bebújhatnak a fa indiánsátorba, majd egy kicsit feljebb sétálva a Szent Orbán kilátóról megcsodálhatod az eléd táruló csodás panorámát.
GPS koordináta: 46.544028, 16.911694

Szent Orbán kilátó

A magyarszerdahelyi szőlőhegy egyik legmagasabb pontján 2012-ben építettük a Szent Orbán-kilátót; tőle 300 m-re található egy kis kápolna és a Szent Kristóf pihenőhely. A 258 m magasan álló kilátó a piros turista jelzés útvonalába esik, így sok bakancsos és kerékpáros kiránduló keresi fel.
Az építményrő pompás kilátás nyílik a Principális völgyre és tiszta időben az összes település templomtornyát és háztetőit láthatod!
A Szent Orbán kilátót a 74-es útról Magyarszerdahely elágazóval szemben lévő Régi Csárda mögött induló föld úton haladva a szőlődombok ölelésében találod, ahonnan jó időben csodálatos panoráma nyílik a Principális völgyére, s akár a Kis-Balatonig is elláthatsz.
GPS koordináta: 46.5415189 16.9106378